"Mayıs 2014" tarihinde yazılan yazılar

0

  Türkiye’nin KPSS Uzmanı Oğuzhan Hoca KPSS’NİN ŞİFRELERİ semineri ile 16 Haziran’da KAYSERİ’de! Adaylara KPSS’nin Şifreleri seminerinin ardından ÖĞRETİM MATERYALLERİ ve SINIF YÖNETİMİ ile ilgili de... Devamını okuyun »

0

  Yepyeni, görselleştirilmiş 160 slayttan oluşan 2014 Güncel Bilgileri… GÜNCEL BİLGİLER DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN…      Devamını Okuyun →

0

Türkiye’nin en popüler KPSS eğitmenleri Ankara, İzmir ve Konya’daki bu kamplarda siz değerli KPSS adayları ile bir araya geliyor. Eğitim Bilimlerinde Oğuzhan ÜNAL, Ender ARSLAN, Mustafa AKYOL, Yekta SAĞLAM, Zeynep SALMAN ve Gökçen DEMİRCİ;... Devamını okuyun »

0

  Türkiye’nin KPSS Uzmanı Oğuzhan Hoca, Türkiye’nin en çok KPSS adayı tarafından takip edilen seminerlerine Ankara’da devam ediyor. Akademik Süreç’in davetlisi olarak Ankara’daki KPSS adayları ile buluşacak olan Oğuzhan... Devamını okuyun »

0

Türkiye’nin KPSS Uzmanı Oğuzhan Ünal, KPSS’nin Şifreleri adlı seminerleri ve tekrar programlarıyla şimdi tüm Türkiye’de! Yazdığı kitaplar ve verdiği seminerlerle büyük ilgi uyandıran, KPSS sorularını tahmin etmedeki... Devamını okuyun »

0

Türkiye’nin KPSS Uzmanı Oğuzhan Hoca, Türkiye’nin en çok KPSS adayı tarafından takip edilen seminerlerine İstanbul’da devam ediyor. Beyaz Kalem Akademi’nin davetlisi olarak İstanbul’daki KPSS adayları ile buluşacak... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...