"Nisan 2015" tarihinde yazılan yazılar

0

Binlerce KPSS adayının atanmasına vesile olan, soru avcısı Oğuzhan Hoca nokta atışı tekrar programlarıyla 2015 KPSS’ye de damga vurmaya geliyor. Son yıllarda KPSS eğitim bilimlerinde yakaladığı birebir sorularla KPSS adaylarının... Devamını okuyun »

0

ddd Türkiye’nin KPSS Uzmanı Oğuzhan Ünal KPSS’NİN ŞİFRELERİ adlı semineri ile 29 Nisan’da Amasya’da! Türkiye’nin KPSS Uzmanı Oğuzhan Ünal, 101. Semineri İle Amasya Üniversitesindeki KPSS adayları ile buluşuyor. Her semineri... Devamını okuyun »

0

    M.Ö 318′den başlayıp 2005′e kadar uzanan detaylı bir tarih kronolojisini sizlerle buluşturuyoruz. KPSS adayları için müthiş bir çalışma… Detaylı Tarih Kronolojisi İçin Tıklayın…        Devamını Okuyun →

0

Değerli 2015 KPSS Adayları… www.kitapcim.biz organizasyonuyla 2015 KPSS Kampları Türkiye’nin dört bir yanında başlıyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, antalya, Nevşehir, Samsun, Diyarbakır, Kocaeli, Mersin… OğuzhanÜNAL... Devamını okuyun »

0

Siz değerli takipçilerimiz için güzel bir çalışmayı paylaşıyoruz. Eser Yazarı Başkahramanları İntibah Namık KEMAL Ali Bey Vatan Yahut Silistre Namık KEMAL İslam Bey, Zekiye Cezmi Namık KEMAL Adil GİRAY Araba Sevdası R.... Devamını okuyun »

0

Kapsamlı, görsel destekli KPSS adaylarının tam aradığı Özel Eğim Ders Notları… ÖZEL EĞİTİM DERS NOTLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN…  Devamını Okuyun →

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...