EN GÜNCEL, EN DOĞRU HABERLERİ
TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

2012 KPSS Ortaöğretim – Önlisans Giriş Yerleri

2012 KPSS Ortaöğretim – Önlisans Giriş Yerleri

22 Eylül  2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek KPSS Önlisans ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek KPSS Ortaöğretim sınavlarına ait “Sınava Giriş Yerleri ” belli oldu.

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir. 2012 KPSS’ye girecek adaylar bu belgeyi , T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin  aday işlemleri adresinden edinebileceklerdir. Bu belgenin çıktısını alıp sınava giderken mutlaka yanınızda götüreceksiniz.

Sınava Giriş Belgesi 2012-KPSS’ ye başvuran adaylar için katılacakları her oturum için ayrı ayrı olmak üzere düzenlenecektir.Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği oturum, merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Belge renkli   veya siyah beyaz edinilebilir. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır.

KPSS Sınav giriş yerimi nasıl öğreneceğim?

Öncelikle ÖSYM’nin aday işlemleri sayfasına T.C kimlik numarası ve şifre ile girmelisiniz.Seçeneklerden 2012 KPSS Ortaöğretim Önlisans butonunu seçip , sol menüde yer alan “Sınav Giriş Bilgilerim” linkine tıklayınız.

AÇI BURSLULUK SINAVINA ÜCRETSİZ OLARAK BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN...
»

Admin kimdir?

Oğuzhan Ünal; sıcak bir mayıs sabahı merhaba dedi dünyaya, ailesinin 3. ve sonuncu çocuğu olarak. İlkokul eğitimini D.Ç 50. yıl ve Mimar Sinan İlköğretim okullarında gerçekleştirdikten sonra ortaokul eğitimini Merkez Atatürk İlköğretim okulunda okul ikincisi olarak bitirdi. Ortaokul sonunda gerçekleştirilen fen liseleri sınavında Erzurum Fen Lisesini kazandı.

Tepki verin!

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...