EN GÜNCEL, EN DOĞRU HABERLERİ
TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

2016 Şubatta Kaç Öğretmen Atanacak?

2016 Şubatta Kaç Öğretmen Atanacak?

2016 KPSS

Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI, TRT Haber’e yaptığı açıklamada Şubat ayında öğretmen ataması yapılacağını söyledi.

Nabi AVCI; Şubat ayında kullanabileceğimiz 10.000 atama hakkı var. Şubatta 10.000′den fazla atama yapacağız şeklinde sözlerine devam etti.

PEKİ ŞUBATTA NE KADAR ATAMA YAPILACAK?

İlgili çevreler 15.000 ila 20.000 arasında bir atama yapılacağını belirtiyorlar. Özellikle Bakan AVCI’nın 10.000′den fazla  sözüne dikkat edilmesi gerektiğini belirten konuyla ilgili kişiler şu anda bakanlık yetkililerinin 15.000 ila 20.000 arasında bir atama yapmayı düşündüklerini ifade ediyorlar. Net sayının ilerleyen aylarda ilan edilmesi bekleniyor.

Biz de www.oguzhanhoca.com sitesi olarak mümkün olduğunca çok öğretmen ataması yapılması gerektiğini düşünüyor, atama bekleyen öğretmenlerin yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Demokratik her türlü atama talebinin, bu konuda sosyal medyada yapılan ve yapılacak olan meşru zemindeki kampanyaların destekçisi olduğumuzu ve atama bekleyen öğretmenlerin sesini her platformda duyurmaya devam edeceğimizi özellikle ifade ediyoruz.

AÇI BURSLULUK SINAVINA ÜCRETSİZ OLARAK BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN...

Admin kimdir?

Oğuzhan Ünal; sıcak bir mayıs sabahı merhaba dedi dünyaya, ailesinin 3. ve sonuncu çocuğu olarak. İlkokul eğitimini D.Ç 50. yıl ve Mimar Sinan İlköğretim okullarında gerçekleştirdikten sonra ortaokul eğitimini Merkez Atatürk İlköğretim okulunda okul ikincisi olarak bitirdi. Ortaokul sonunda gerçekleştirilen fen liseleri sınavında Erzurum Fen Lisesini kazandı.

Tepki verin!

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...