"2015 KPSS" ile ilgili yazılar

0

2015 KPSS ÖSYM’nin en son yaptığı değişiklikleri dikkate alarak sizin için harika bir Öğretim Materyalleri Deneme Sınavı hazırladık. Oğuzhan Hoca takipçilerine özel… 2015 ÖĞRETİM MATERYALLERİ DENEME SINAVINI İNDİRMEK... Devamını okuyun »

0

www.oguzhanhoca.com    Değerli arkadaşlar… KPSS’ye 1 hafta kaldı. Üzerinizdeki aile ve çevre baskısını da biliyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Ancak şimdi bunu unutma zamanı… Pek çoğunuz bu sınavı hayatınızla özdeşleştiriyor... Devamını okuyun »

0

2015 KPSS   ÖSYM’nin en son değişiklikleri doğrultusunda hazırlanmış Sınıf Yönetimi deneme sınavını sizlerle paylaşıyoruz.   2015 SINIF YÖNETİMİ DENEME SINAVI İÇİN TIKLAYIN…   Cevap anahtarı sayfanın altındadır.   Bu... Devamını okuyun »

0

2015 KPSS Eğitimci – Yazar Kenan Özcan ERTEKİN’in hazırladığı mantık sorularını sınava kısa bir süre kala incelemenizi tavsiye ederiz. MANTIK SORULARI SLAYTI İÇİN TIKLAYIN… Bu sayfada yer alan dokümanların her türlü... Devamını okuyun »

0

Türkiye’nin önde gelen sözel mantık eğitmenlerinden eğitimci – Yazar KENAN ÖZCAN ERTEKİN’in hazırladığı özel mantık notlarını sizlerle buluşturuyoruz.   2015 MANTIK DERS NOTLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN…   Bu... Devamını okuyun »

3

  En yeni, en güncel, çıkmış sorular, karşılaştırma tabloları ve görselleştirilmiş konu anlatımları ile 2015 ÖYT slaytlarını sizlerle paylaşıyoruz. ÖYT 1 – (GENEL ÖĞRETİM İLKELERİ) SLAYTI İÇİN TIKLAYIN…   ÖYT... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...