"2013 KPSS" ile ilgili yazılar

14

  Sizlerden gelen paylaşımlar doğrultusunda; ——————————————- * dışa bağımlı * özümleme * somuttan soyuta * beyin fırtınası * istasyon * metafor * sembolleştirme *... Devamını okuyun »

1

Merhaba… Bir KPSS maratonunu daha geride bırakmak üzereyken adayların sınava sayılı saatler kala en çok merak ettikleri nokta, sınavda hangi konuların çıkacağıdır elbette. O halde son bir kez bakmak isteyen adaylar için işte pg – öyt... Devamını okuyun »

0

    Değişen yeni KPSS sistemine uygun olarak Türkiye’nin en iyi Sözel Mantık eğitmenlerinden Kenan Özcan ERTEKİN Hocamızın hazırlamış olduğu Sözel Mantık slaytını sizlerle paylaşıyoruz. SÖZEL MANTIK SLAYTI İÇİN TIKLAYIN…  Devamını Okuyun →

0

Türkiye’nin KPSS uzmanı Oğuzhan ÜNAL tekrar dersleri ile şehrine geliyor. Verdiği seminer ve derslerle KPSS maratonunda adaylara ışık tutan Oğuzhan Hoca, şimdi de KPSS öncesi tekrar seminerleri Türkiye’nin dört bir yanında KPSS... Devamını okuyun »

2

İhtiyaç Yayıncılık tarafından hazırlanan güncel bilgiler dosyasını sizlerle paylaşıyoruz. Güncel Bilgiler İçin Tıklayın…  Devamını Okuyun →

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...