"2018 KPSS" ile ilgili yazılar

3

  KPSS’ye hazırlanan öğretmen adayları için hazırladığımız özel bir çalışma… Tüm ÖYT Konularını tek bir slaytta sizler için bir araya getirdik. Görselleştirilmiş , özet bir çalışma ile ÖYT’yi halletmeniz... Devamını okuyun »

0

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen alımıyla ilgili yönetmelikte değişikliğe gitti. Sözlü sınav konuları ve ağırlıkları değiştirildi.Değişen yönetmelik, 24 Mart 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Yayınlanan... Devamını okuyun »

0

Türkiye’nin marka eğitmenleriyle capcanlı KPSS eğitimi veren www.canliders.com ‘dan yeni yıla özel, süper kampanya… Devam eden derslerde; CANLI DERSLER + SINIRSIZ VİDEO TEKRAR + KISAYOL KONU KİTABI + PEGEM SORU BANKASI SETİ... Devamını okuyun »

0

  Uzaktan eğitimle ilgili sorularda en çok karşınıza çıkacak kavramları bu tabloda bir araya getirdik. Uzaktan Eğitim Öğrenen ve öğretenin farklı mekanlarda olduğu eğitim türüdür. Senkron Uzaktan Eğitim Öğrenen ve... Devamını okuyun »

0

   Beyin Temelli Öğrenme ve Kuantum Öğrenme sorularda karıştırılmaktadır. Beyin temelli öğrenme, tamamen beyni fonksiyonlarına odaklıdır. Kuantum öğrenmede ise bununla beraber farklı  stilleri ve uygulamaları işe koşma, bir... Devamını okuyun »

0

Didaktik Yöntemler Çoğu öğretmen bu yöntemleri bir inceleme tahtası olarak ya da başka bir dış gündem ile sıkı bir şekilde yüklenen bir eğitim programını “öğretmenin” en iyi yolu olarak gördüğünden bunlara sıkça başvurur.... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...