"2017 KPSS" ile ilgili yazılar

0

  Enes hoca tarafından hazırlanan güncel bilgiler videosu (1. Bölüm)   Enes hocayla güncel bilgiler videosu (2.bölüm)  Devamını Okuyun →

1

  Coğrafyacı – Yazar Kemal Aslan tarafından hazırlanan, güzel bir çalışma… 2017 KPSS’de adayların oldukça işine yarayacak bu çalışmayı mutlaka inceleyin. SON TÜİK VERİLERİ VE GÖRSELLEŞTİRİLMİŞ COĞRAFYA... Devamını okuyun »

0

2017 KPSS Adayları… Atanma Sırası Sizde! Türkiye’nin en iyi kadrosunu sizin için bir araya getirdik. Evinizin konforunda, en iyi kadroyla capcanlı KPSS’ye hazırlanma fırsatını kaçırmayın! En erken rezervasyonlarda % 66 indirim... Devamını okuyun »

0

  Değerli takipçilerimize, Türkiye’nin önde gelen Tarihçilerinden, eğitimci – yazar Nuri Kekilli Hocamızın çok özel bir çalışması… Osmanlı Devleti Kuruluş ve Yükselme Döneminde İlkler & Enler İçin Tıklayın…   Her... Devamını okuyun »

0

  Değerli takipçilerimiz, sizler için süper fırsat hazırladık. 50 kişi ile sınırlı olan bu teklifimizde; Oğuzhan Hocanın yeni çıkan kitapları , çözüm kitapçıklı deneme sınavları ve istediğiniz dersten 1 takım yaprak test... Devamını okuyun »

0

  Değerli takipçilerimiz, sizler için süper fırsat hazırladık. 20 kişi ile sınırlı olan bu teklifimizde; Oğuzhan Hocanın yeni çıkan kitapları ve uzaktan eğitim dersleri bir arada sadece 49 TL! 2 Kitap + 3 Deneme + Video Dersler +... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...