EN GÜNCEL, EN DOĞRU HABERLERİ
TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

2018 ÖYT TÜM KONULARIN GÖRSEL ÖZETİ

2018 ÖYT TÜM KONULARIN GÖRSEL ÖZETİ

 

KPSS’ye hazırlanan öğretmen adayları için hazırladığımız özel bir çalışma… Tüm ÖYT Konularını tek bir slaytta sizler için bir araya getirdik. Görselleştirilmiş , özet bir çalışma ile ÖYT’yi halletmeniz için.

2018 ÖYT GÖRSEL KONU ÖZETİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN…

 

Not: Slaytlar KPSS adaylarının bireysel kullanımı içindir. Resmi ya da özel kurumlarda (KPSS Kursları , Üniversiteler vb. kurumlar) öğretmenler / eğitmenler tarafından izinsiz kullanılması yasaktır. 

Bu sayfada yer alan dokümanların her türlü telif hakkı Oğuzhan Ünal’a aittir. Yayınlamak/paylaşmak isteyen mecralar aktif link vererek dokümanları kamuoyu ile paylaşabilirler. (TİCARİ AMAÇLI-  ÜCRETLİ ÜYELİK SUNAN SİTELER TARAFINDAN YAYINLANMASI / KULLANILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR.) Aksi hareket eden siteler / yayın kuruluşları her türlü hukuki sorumluluğu peşinen kabul etmiş sayılır.

AÇI BURSLULUK SINAVINA ÜCRETSİZ OLARAK BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN...

Admin kimdir?

Oğuzhan Ünal; sıcak bir mayıs sabahı merhaba dedi dünyaya, ailesinin 3. ve sonuncu çocuğu olarak. İlkokul eğitimini D.Ç 50. yıl ve Mimar Sinan İlköğretim okullarında gerçekleştirdikten sonra ortaokul eğitimini Merkez Atatürk İlköğretim okulunda okul ikincisi olarak bitirdi. Ortaokul sonunda gerçekleştirilen fen liseleri sınavında Erzurum Fen Lisesini kazandı.

3 Yorum yapılmış...

  • 09 Temmuz 2018 | Cevapla

    Notlar cok guzel hocam tesekurler.Ögrenme psikolojisi var mı varsa nasil edinebiliriz?

  • 11 Eylül 2018 | Cevapla

    Teşekürler.

  • 04 Nisan 2019 | Cevapla

    Hocam çok teşekkürler

Tepki verin!

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...