"2012 kpss soruları" ile ilgili yazılar

1

SWOT Analizi, bir  sürecin, durumun veya kişinin güçlü (Strengths) ve zayıf (Weaknesses) yönlerini belirlemek, iç ve dış çevreden kaynaklanan fırsat (Opportunities) ve tehditleri (Threats) saptamak için kullanılan bir yönetim tekniğidir. SWOT... Devamını okuyun »

1

2012 KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ SORULARINI İNDİR… 2012 KPSS GENEL YETENEK – GENEL KÜLTÜR SORULARINI İNDİR…  Devamını Okuyun →

1

ADAYLARDAN GELEN SORU VE CEVAPLAR S1.Sosyal ilişkilerde iyi, yeniliklere açık Holland’ın kişilik tipi sorusu? Cevap: Girişimcilik S2.Gözü görmeyen birinin sonradan görmesi sonucu yaşıtlarına göre görme yetisinin daha az olması sorusu Cevap:... Devamını okuyun »

7

SİZLERDEN GELEN İLK SONUÇLAR… - Tarih ve Coğrafya Soruları 1. Atatürk Dönemi son Başbakan : Celal Bayar 2. Atatürk’ün çıkardığı gazete:  Mimber  3. Eski türklerde tanrı-hükümdar.  Kut  4.Cumhurbaşkanı seçilmek için... Devamını okuyun »

5

Bilindiği gibi 2012 KPSS Lisans Mezunları, Öğretmen ve A Grubu Adaylar için bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Sınav gerçekleştikten hemen sonra ise sitemizde Oğuzhan Hoca tarafından analiz edilip yorumlanacaktır. Siz de sınavdan sonra netlerinizi... Devamını okuyun »

2

Uluslararası Gelişmeler  Bağımsızlığını ilan eden son Balkan ülkesi Kosova’dır. (2008)  Güney Sudan Cumhuriyeti; Ocak 2011 yılında düzenlenen referandum sonucunda resmen 9 Temmuz 2011 tarihinde Sudan’dan ayrılmıştır (bağımsızlığını... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...