"2011 KPSS" ile ilgili yazılar

5

Yönlendirici/Yöneltici Dönüt:  Bilişsel, duyusal ve psikomotor alanlardaki becerilerin hedeflerine ulaşmak için bireyi harekete geçiren bildirimlerdir. Pekiştirici Dönüt: Yanlış ve eksik öğrenmelerin yerini doğru ve tam öğrenmeler alırken... Devamını okuyun »

0

Oğuzhan ÜNAL’ın koordinatörlüğünde ve Nuri KEKİLLİ & Ergün YILDIRIM editörlüğünde hazırlanan Güncel Bilgiler Kitabı AÇI Akademi Yayınlarından çıktı. 56 sayfadan oluşan bu kitapta sportif,uluslararası, sosyo- kültürel,... Devamını okuyun »

16

Oğuzhan ÜNAL hocamızın daha önceden derlediği 32 farklı şifreye ek olarak 12 yeni şifreye daha bu bölümde yer veriyoruz.Böylece tam 44 şifre ile KPSS’nin şifreleri şimdi yenilenmiş haliyle sizlerle… Kodlamalar sayesinde artık... Devamını okuyun »

3

Türkiye’nin bir çok şehrinde ders ve seminerler veren KPSS Uzmanı, Eğitimci-Yazar Oğuzhan ÜNAL Trabzon AÇI Dershanelerinin davetlisi olarak 25 Mayıs’ta  Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri ile buluşuyor. Karadeniz Teknik  Üniversitesi, Fatih... Devamını okuyun »

16

1- EĞİTİMLE İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR 2- PROGRAM GELİŞTİRME İLE İLGİLİ KAVRAMLAR 3- PROGRAM GELİŞTİRMENİN TEMELLERİ 4 -PROGRAM TASARIMLARI VE MODELLER  5-PROGRAM GELİŞTİRMENİN PLANLANMASI VE İHTİYAÇ BELİRLEME 6-HEDEFLER 7-İÇERİK 8-EĞİTİM... Devamını okuyun »

7

Oğuzhan Ünal’ın 128 sayfalık Öğretim yöntem ve Teknikleri (Pratik Eğitim Serisi, AÇI Akademi Yayınları) kitabının PDF hali aşağıdaki linkte yer almaktadır. 11 bölümden oluşan kitapta Öğretim Yöntem ve Teknikleri sade,anlaşılır... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...