"2013 ÖAS" ile ilgili yazılar

0

2013 yılında öğretmen adayları için ilk kez uygulanacak olan Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ile ilgili tüm haber, soru ve gelişmeleri bu bölümde paylaşıyoruz.   Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi Örnek Soruları (28.02.2013) Öğretmenlik... Devamını okuyun »

19

2013 PROGRAM GELİŞTİRME SLAYTLARI 2013 Program Geliştirme- 1 Slaytı İçin Tıklayın… 2013-Program Geliştirme -2 Slaytı İçin Tıklayın… 2013 Program Geliştirme-3 Slaytı İçin Tıklayın… 2013 Program Geliştirme-4 Slaytı... Devamını okuyun »

1

-  ÖSYM Başkanı Ali Demir öğretmenler için yapılan alan sınavı ile ilgili ilk bilgileri de paylaştı. Öğretmen adaylarını yeni bir KPSS bekliyor. Öğretmenlikte alan sınavı bu yıl ilk defa uygulanacak. - Alan sınavında 50 soru,... Devamını okuyun »

14

Resimleri büyütmek için lütfen üzerine tıklayınız…  Devamını Okuyun →

2

ÖNEMLİ NOT: Sitede yer alan tüm dokümanlar bireysel kullanım amaçlıdır. Dosyaların indirilip kamuoyu ile paylaşılması yasaktır.Dokümanları kamuoyu ile paylaşmak isteyen farklı paylaşım ve forum siteleri www.oguzhanhoca.com dan aktif... Devamını okuyun »

0

Bugünlerde telefondan, facebook mesajlarından, ve yüz yüze görüştüğüm pek çok adaydan hep  aynı soruyu duyuyorum: Hocam alan sınavı kesinleşmiş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Öncelikle şunu hemen söyleyeyim: Benim 1 – 1.5 ay önce... Devamını okuyun »

Aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi girin sitemize yeni eklenen içerikten haberdar olun...